Tel:
+381 (0) 13 366 888
Pišite nam

Adresa:
Žarka zrenjanina 146a
26 101 Pančevo, Srbija

SEČENJE BETONA I ASFALTA

Dijamantsko sečenje betona, asfalta, trotoara i drugih podnih elemenata i površina, štemovanje zida, ploča i otvora za prozor i vrata.

Vršimo odvoz šuta na zahtev klijenta.

Sečenje asfaltnih ili betonskih površina je poduhvat za radove koji zahtevaju veću preciznost i mobilnost obrade površine.

Sečenje asfalta i betona na horizontalnoj ravni vršimo podnim mašinama za dijamantsko sečenje radi postizanja idealno ravne izrezane površine.

Tako isečena površina je pogodna za vađenje delova betona radi postavljanja instalacija, kablova i radi rehabilitacije same površine.

Posedujemo visoko kvalitetnu za izvođenje veoma složenih radova ove vrste, a za koje su potrebna posebna znanja, iskustvo i veština.

Zahvaljujući savremenim metodama i odgovarajućom mehanizacijom, osposobljeni smo za obavljanje svih poslova vezanih za razbijanje i sečenje betona, asfalta i drugih građevinskih materijala bilo koje zahtevane dimenzije ili dubine za tretiranje površine.

Cena sečenja betona ili asfalta

Kontaktirajte nas, naši radnici će izaći na teren, izvršiti uvid i dati vam ponudu sa cenom za predviđene radove. (kontakt)

Procena usluge je besplatna.